aktiviteterVårat mål är att ha många och återkommande aktiviteter, varje dag kommer vi att anordna minst en aktivitet. Alla våra aktiviteter kommer att planeras långt i förväg för att du ska kunna planera in just de aktiviteter som du vill vara med på.

Kalendarium för halvåret
Här finns allt för den termin vi är inne på med grov planering.

Kalendarium för månaden
Här har vi lite mer detaljer runt vad som händer denna månad.

Kalendarium för veckan och nästa vecka
Här kommer tiderna och detaljerna vad fokus är denna vecka.

Den grova planeringen för varje vecka ser ut så här:
Måndagar
klubbtid 17-23
Här spelar de som har månadskort gratis, även om alla är välkomna och kan vara med och spela för ett nedsatt pris. Det kommer att finnas mer aktiviteter för som är exklusiva för våra klubbmedlemmar .
Tisdagar
Demospel av det spel vi introducerar denna vecka. Målsättningen är att du ska kunna pröva på ett nytt spel i veckan hos oss, resten av ditt liv.
Onsdagar
Challange tvåpersonersspel. Här kan man såklart spela vilka spel som helst, men vi kommer att fokusera på tvåspelarspel på onsdagarna.
Torsdagar
Från 17-20 är det klubbtid och även introduktion för dig som är ny hos oss så spelar vi lite lättsammare spel utan någon som helst förkunskapskrav.
Fredagar
På fredagarna kör vi lite olika event som kan vara allt från föreläsningar, workshops eller unika arrangemang som ofta är gratis eller till en låg kostnad.
Lördagar
Varje lördag så kör vi miniturneringar med kval och final i det spel vi fokuserar på denna månaden. Den sista lördagen kör vi en månadsfinal för de som har kvalificerat sig.
Söndagar
Söndagar mellan 11-17 så har vi klubbtid med enkla och roliga spel, men här finns även chansen till att spela lite mer avancerade spel som även det kommer att anordnas efter klubbtiden.

Rapportering
Våra aktiviteter kommer vi rapportera ifrån med resultat i både bild och skrift.