Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Brädspelspub på Bores

mars 1 @ 17:00 - 20:00 CET

Gratis

Välkommen till brädspelpub på Bores i samarbete med Norrköpings brädspelscafé.

Personal från Norrköpings brädspelscafé kommer hjälpa er under kvällen att pröva på de spel som ni vill av de partyspel som de har med sig. Spelen är väldigt enkla men kluriga.

Kostnad: 50kr/person betalas på plats

Anmälan längst nere på denna sida

Spellista

Love Letter
I detta spel ska du ge över ett brev till prinsessan Anettes hand men samtidigt se till att de andra uppvaktarnas brev inte når fram. Du drar ett kort och spelar ett av de två korten du har på handen. spela kraftfulla kort för att slå ut de andra men med risken att ditt andra kort är för svagt så att du inte kan vinna, Ny utgåva på svenska med två nya roller.

Spyfall
I Spyfall är en av er en spion och ni andra ska lista ut vem genom att ställa frågor till varandra. Varje spelare får ett kort föreställande en plats som kan vara en kringresande cirkus, piratskepp eller ett rymdskepp medans spionen får ett kort med spion på. Ställ kluriga frågor som inte spionen kan svara på!

Codenames
I Codenames spelar två lag mot varandra och de ska försöka komma på så många kodnamn som möjligt. Varje lag väljer en mästerspion som vet identiteterna på 25 agenter. Mästerspionen får sedan ge en ledtråd med ett ord till sitt lag som i sin tur ska försöka gissa vilka ord på spelbrädan som avses.

Saboteur
Ni är dvärgar som ska gräva er fram till guldet i er gruva. Det gäller att hitta den rakaste vägen genom alla gruvgånfgar,men ni drabbas hela tiden av olyckor och åtevändsgränder. Verktyg försvinner i mörkret och guld försvinner. Har ni en förbannelse över er eller är det någon som morarbetar er?

Kingdomino
I Kingdomino ska du bygga ditt kungadöme med dominoliknande brickor. Du måste matcha de olika områdena med någon som redan ligger. Du kommer bygga en 5×5 stort kungadöme och får extrapoäng om du lycka få ditt slott i mitten, Krpnor på områdena avgör hur mycket poäng varje område är värt.

The Mind
I detta samarbetsspel så ska ni samarbeta utan att ni får kommunicera. Ni ska klara ett visst antal nivåer och lägga kort i en stigande ordning, genomn att stirra på varandra och med den hjälpen så kan du lägga ditt lägsta kort. När du känner att det är helt rätt!

Just One
I detta samarbetsspel så ska ni ge ledtrådar till förstespelaren som visar upp ett kort utan att själv se det och väljer sedan en siffra. De övriga ser ordet vid den siffran och ska skriva ner en ledtråd till ordet. Innan de visar upp dessa så ser de om det finns några dubbletter, i sådana fall visas inte dessa.

Dixit
I Dixit så använder du kort med abstrakta bilder. Du ska sedan säga en mening, göra ett ljud eller ge en annan ledtråd. Det svåra är att få de andra att rösta på ditt kort samtidigt som du vill undvika att alla röstar på ditt kort. Alla andra spelare lägger också ner ett kort och får poäng om någon röstar på deras kort

 

 

 

 

RSVP

Biljetter are not available as this evenemang has passed.

Detaljer

Datum:
mars 1
Tid:
17:00 - 20:00 CET
Pris:
Gratis
Evenemang Kategori: