Stöd oss

Nedan har vi de saker som kan bidra och en hel del saker som är bra för sig som kund hos oss.

Jonas & Majje

Sprid ordet

Förutom att gilla/följ oss på social medier och dela våra inlägg så finns det många saker som du kan göra för att stödja oss där . Skriv en recension på facebook och Google, bjud in vänner att gilla oss och dela våra inlägg. Kommentera

Stödsponsor 2021

Många vill ge oss dricks och stödja vår verksamhet eftersom man tycker vi driver en bra verkaamhet. Detta är särilt viktigt för oss, särkilt under Covid 19. De olika nivåerna är efter inkomst, vi värdesätter alla stödsponsorer självklart lika. Det går även att swisha till 0736 27 15 14 (Majje Isaksson) med koden Stöd2021

Stödköp spel

Vi har valt ut ett antal kanonspel som vi har mycket i lager utav, det innebär att det gynnar oss lite extra om ni köper något av dessa spel. Dessutom så får du 10% rabatt om du köper spel av dessa till ett sammanlagt värde av 1500kr med rabattkoden Covid19!

Köp presentkort

Om du vill stödja oss men inte vet vad du vill köpa så kan du stödköpa eller ge bort ett presentkort hos oss, Dessutom får du på de högre niåerna en rabatt som tack.

Boka bord

Hemlånsbibliotek

I dessa Covid19tider så är vårt hemlånsabbonemang Bring Home And Play mer briljant än vanligt. Det kostar 75kr/månad och betalas halvårsvis och du får ta hem ett spel från biblioteket i tager och byta hur många gånger som helst!