Publicerad den Lämna en kommentar

Event President evil

20161202_175618Byn Linnoc är utpressad av den onde zombiemästaren President evil, han har helt rimliga krav som de bångstyriga byborna helt vägrar att förhandla om. Vilken minut som helst kommer han nu släppa sina horder av zombier över byn. Med närmsta garnision en halv dagsfärd bort finns ingen hjälp att få förrän som tidigast till gryningen. Tills dess får den snabbt mobiliserade milisen, utgjord av frivilla i byn hålla stånd mot detta hot. Medans övriga bybor har tagit tillflykt till kyrkan, rådhuset och borgmästarens hus.

President evil är ett diorama som utspelar sig timmarna innan zombiefilmen börjar och hjältarna i den kommer till plats. Du får styra över din milisgrupp av bybor som inte har någon stridserfarenhet- För att överleva så får ni använda list och samarbete för att utmanövrera de horder av zombier som varje runda kommer in i byn.

Lämna ett svar