Publicerad den Lämna en kommentar

Julkalender 3 december

rollforthegalaxyRoll for the galaxy
Jag försökte under en längre tid spela race for the galaxy (ett kortspel) men gav upp då det var för hög tröskel och så många regler. När de släppte roll for the galaxy (worker placement spel) så tänkte jag direkt att det inte var något för mig.

Men efter att bli tipsad om det av ett flertal vänner så gav jag det ett försök ändå.

Nu är det ett av mina favoritspel! Du ska precis som i race for the galaxy etablera dig på världar och satsa på vetenskapliga utveckling, men reglerna på brickorna är bättre förklarade och ganska enkelt att förstå.

Jonas Elimää
Norrköpings brädspelscafé

Lingo – worker placement
Worker placement är spel som du har arbetare som du placerar ut i olika roller, du får tillbaka alla arbetare när spelrundan är slut eller ett speciellt mål uppnåtts, sedan kan du sätta ut dem igen.

Lämna ett svar