Julkalender 13 december

Spread the love

smallworldSmall world
Även om small world aldrig riktigt har blivit mitt personliga favoritspel så är det en sak som jag gillar med spelet. Du har en ras, tar över några områden och sedan försvinner. Med denna spelmekanik så känns det som man bygger historia genom att raser och kungadömen kommer och försvinner likt romarikets uppgång och fall. En mekanik som jag kände igen från brädspelet Brittania. Men skillnaden är att reglerna är enkla och spelet är väldigt lättsamt.

Ni som följer min julkalender kan komma in och dricka kaffe och pepparkakor och prata lite brädspel med mig kl 19:00. Fikat bjuder vi på!

Jonas Elimää
Norrköpings brädspelscafé

Bli den första att kommentera detta!

Lämna en kommentar

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work