Inlägget gjort

Julkalender 19 december

Spread the love

Specter Ops

Spelmekaniken i specter ops är att en spelare är en agent och de andra spelarna ska hitta agenten innan den klarar sina uppdrag. Hidden movement har kanske inte varit bättre sen Fury of Dracula. Agenten skriver ner sin färdväg på sin egna karta och de andra spelarna har ett antal förmågor för att kunna hitta agenten.

Fordonet har till exempel en radar som man kan få ut väderstreck relativt från fordonet om agenten har gått mer än två steg. The beast har en förmåga om han bara går två steg kan sniffa sig till agenten som måste uppge om han är inom fyra steg från honom. Annars gäller det att hålla uppsikt över vägarna eller andra strategiska positioner för att kunna skärma av agentens väg.

Men även agenten har olika förmågor som ställer till det för de andra spelarna.

Summering
Riktigt roligt att försöka lura de andra spelarna genom att byta håll och höra deras teorier i deras samarbete.

Lingo – hidden movement
Hidden movement är när man endast ser det man verkligen ser. I många spel så har man spelpjäserna framme även om de kan ha dolda värden. Men i hidden movement så tar man fram själva spelpjäsen när den har hittats av motståndarspelarna.

Kommentera