Inlägget gjort

Julkalender 20 december

Spread the love

Get bit
Get bit är ett trevligt partyspel där era robotar är ute och simmar i godan ro, när plötsligt en haj dyker upp med smak för plåt! Nu gäller det att rädda sin robot genom att lägga kort dolt (som har nummer med serien 1-7). Mekaniken är rätt kul där det gäller att lägga så högt kort som möjligt men samtidigt inte lägga något nummer som någon annan spelare lägger. Robotorna läggs sedan med högst nummer i tär och sedan de lägre.

Om två spelare har lagt samma så ändras inte den ordningen. Den som sedan är sist blir biten och man tar bort en lem från den roboten, korten ligger kvar på bordet tills du antingen bara har ett kort kvar eller blir biten. Den som har sista roboten kvar vinner.

Summering
Ett snabbspelat partyspel där det gäller att fundera ut vad de andra kommer att lägga och samtidigt lägga så högt kort som möjligt. Det är rätt visuellt eftersom man fysiskt tar bort lemmar från sina robotar.

Jonas Elimää
Norrköpings brädspelscafé

 

Kommentera