Inlägget gjort

Julkalender 21 december

Spread the love

Lincon
Första gången som jag besökte ett konvent var 1994 och jag hade anmält mig till några turneringar, bland annat A house divided som den dåvarande ordföranden Fredrik Innings arrangerade på alla konvent på den tiden. Lincon arrangerades i D-huset på universitetet i Linköping och hade några hundra besökare. Det var verkligen en ny erfarenhet för mig att träffa så många spelare från hela landet. Helt plötsligt var jag meddragen av ett gäng för att spela runquest och fick mitt första intryck av det rollspelet och fick några vänner för livet.

Summering
Det var riktigt kul med konvent och sedan dess har det blivit många resor till de tre största SydCon, LinCon och GothCon och andra lite mindre.

Lingo Konvent
En stor spelträff. kommer från engelskan con – convention,.

Kommentera